OVER ONS

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

Hallo, wij zijn Francis en Brigitte Liem: twee zussen.

Van jongs af aan tekenden wij al samen hele stripverhalen. Niet alleen delen wij onze grote liefde voor tekenen, maar ook voor verhalen verzinnen en een gezamenlijk gevoel voor humor en vrolijkheid. Daar moesten we iets mee doen! En dus richtten wij in 2004 Studio Limón op.

Handmatig schetsen

Brigitte (1973) tekent met de hand, ouderwets in potlood en inkt op papier. Na de inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever is dit vaak de eerste stap op weg naar een ontwerp. De globale schets wordt ingescand, gaat richting Francis en over en weer wordt deze grondig geperfectioneerd.

Styling en digitalisering

Francis (1969) is de expert op het gebied van het digitaliseren van de tekeningen. Zij styleert de tekeningen en geeft ze hun krachtige kleuren. Met een haarfijn gevoel voor detail weet ze elke tekening tot in essentie vorm te geven. Daarnaast is zij sterk in het leggen en onderhouden van contacten, waardoor Studio Limón nu een uitgebreid netwerk heeft van specialisten waarmee wij nauw samenwerken.

Wij hebben beiden gestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft. Brigitte in Bouwkunde en heeft gewerkt als architect en lichtontwerper. Francis heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd en heeft haar ervaring opgedaan in de speelgoed- en multimediabranche.

Onze missie is om mensen blij te maken met onze illustraties. Wij vinden het geweldig om onze tekeningen terug te zien op producten en om ondernemers met onze illustraties te helpen hun project te promoten.

Onze stijl is herkenbaar met zwarte lijnen, vrolijke kleuren en altijd met een knipoog.

Samenwerken

Studio Limón staat altijd open voor nieuwe en innovatieve vormen van samenwerking met producenten en ondernemers. Wij geloven sterk in de immense kracht van visuele communicatie en de buitengewone impact die het kan hebben op het succes en de resultaten van een project. Of het nu gaat om het creëren van uiterst aantrekkelijke promotiematerialen, het illustreren van ingewikkelde concepten of het maken van gedetailleerde en verhelderende getekende verslagen, wij staan enthousiast klaar om onze grenzeloze creativiteit volledig in te zetten om jouw unieke visie zo sterk mogelijk tot leven te brengen.

Contact

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan inspirerende en duurzame projecten.

Studio Limón – Jouw verhaal super simpel getekend in beeld