Ambulantisering en praatplaat: Effectieve visuele communicatie voor heldere presentaties ODMZ - Ambulantisering, 24-uurs zorg, en effectieve communicatie met praatplaat. Ontdek hoe Gerrit Huisman zijn presentatie op de Ontmoetingsdag Maatschappelijke Zorg verbeterde door zijn verhaal te visualiseren. Leer hoe een praatplaat de vijf belangrijkste thema's illustreerde en gesprekken vergemakkelijkte. Ontdek de kracht van visuele hulpmiddelen voor het overbrengen van complexe informatie. Neem vrijblijvend contact op voor ondersteuning bij het creëren van impactvolle visuele communicatiemiddelen

Makkelijk presenteren tijdens Ontmoetingsdag Maatschappelijke Zorg

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

Makkelijk presenteren tijdens Ontmoetingsdag Maatschappelijke Zorg

Praatplaat-Ambulantisering-en-thuis-wonen

Gerrit Huisman stond voor de uitdaging zijn presentatie begrijpelijk te maken en benaderde ons om zijn verhaal te visualiseren met een praatplaat, Het resultaat was een vrolijke praatplaat die de essentie van zijn boodschap helder en toegankelijk weergaf.

Op 28 juni vond de inspirerende Ontmoetingsdag Maatschappelijke Zorg plaats in de regio Noord-Veluwe, waar het centrale thema gericht was op ambulantisering en het streven naar het laten wonen van cliënten in hun eigen huis, zelfs binnen de 24-uurs zorg.

Wil jij ook super simpel jouw verhaal presenteren?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dat vinden we leuk.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor ondersteuning bij het creëren van impactvolle visuele communicatiemiddelen. We staan klaar om je te helpen jouw boodschap helder, impactvol en gedenkwaardig te presenteren. Ontdek de kracht van visuele communicatie. © [Jaartal] Ons Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.