Het Studio Limón iconenboek: jouw visuele bibliotheek

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

Het Studio Limón iconenboek: jouw visuele bibliotheek

Het Studio Limón iconenboek: 365 uitgetekende woorden als basis voor jouw visuele bibliotheek. Een handig naslagwerk voor bij tekenprojecten.

Koop het hier.

Vereenvoudig abstracte begrippen met krachtige iconen

Ben je ooit geconfronteerd met de uitdaging om

Door simpele tekeningen te maken kun je: overzicht creëeren en verbanden zien, efficiënter samenwerken en duidelijker communiceren. En het is ook nog eens leuk om te doen!

Het fijne is dat je geen kunstenaar hoeft te zijn om deze voordelen te ervaren. Eenvoudige poppetjes en iconen zijn al genoeg om een idee in beeld te brengen.

Maar hoe teken je nu abstracte begrippen zoals ‘advies’, ‘beslissing’ of ‘toekomst’? Geen zorgen, Studio Limón zocht het uit!

365 Uitgetekende woorden voor onbeperkte inspiratie

In ons ambitieuze project ‘365 ways to draw’ tekenden wij een jaar lang elke dag een woord of begrijp uit. Dit boek is een bundel van deze 365 tekeningen. Met behulp van de 1001 icoontjes kun je jouw visuele bibliotheek opbouwen of uitbreiden zodat jij straks allerlei tekeningen uit je mouw kan schudden.

Ontwikkel jouw unieke tekenstijl

Blader door de 384 pagina’s en laat je creativiteit de vrije loop. Oefen, experimenteer en ontwikkel jouw eigen visuele taal die bij jou past.

Altijd bij de hand

Ons iconenboek is compact (15 x 15 cm, 2 cm dik), perfect om overal mee naartoe te nemen.

Een waardevol hulpmiddel voor Iedereen

Of je nu een professional, student of hobbyist bent, ons iconenboek is een waardevol naslagwerk dat je steeds weer kunt raadplegen.

Het Studio Limón iconenboek: jouw visuele bibliotheek

Het Studio Limón iconenboek: jouw visuele bibliotheek. Bestel het Studio Limón iconenboek en ontdek de kracht van visuele communicatie. Bestel het hier en laat je inspireren!

REVIEWS

Ferry: “Het Studio Limón Iconen Boek besteld: super snel geleverd en een leuke bron van inspiratie voor iedereen die zich bezig houdt met visuele communicatie via tekeningen! In de typische ‘Studio Limón-stijl’, aanrader!

James: “Visual storytelling is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven en organisaties. De illustraties en werkwijze van Studio Limón zijn een aanrader voor iedereen die via afbeeldingen wil leren verbinden, inspireren of communiceren. Aanrader voor iedereen die dit ook wil leren, go Limón!

Martijn: “Net iconen boekje van de Sint gekregen. Erg leuke, vindingrijke, anders-dan-anders, to-the-point tekeningen..erg bruikbaar voor een frissere look van presentaties!

Sonja: “Super leuk boek wat super handig is, en echte aanrader bij visuele communicatie en zeker ook om kinderen visueel te ondersteunen die moeite hebben met lesstof als ze beelddenker zijn ????.”

Workshop

Bij onze workshop Zakelijk Tekenen vormen simpele tekeningen de basis. Interesse in een in-company workshop? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Studio Limón Iconenboek: Jouw Visuele Bibliotheek
Studio Limón Iconenboek: Jouw Visuele Bibliotheek