Praatplaat transformatieplan Gedeelde Zorg

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

Praatplaat transformatieplan Gedeelde Zorg

PRAATPLAAT-GEDEELDE-ZORG

Studio Limón kreeg de eer om de praatplaat te ontwikkelen voor de presentatie van het transformatieplan voor Gedeelde Zorg. In de regio Midden-Holland loopt Gedeelde Zorg voorop in intensieve samenwerking binnen de zorgketen. Het gezamenlijke doel is het toegankelijk en betaalbaar houden van zorg, ondanks de groeiende zorgvraag en personeelsschaarste.

Presentatie

Het transformatieplan werd gepresenteerd in de schitterende raadzaal van het Huis van de Stad in Gouda. Samen met leden en vertegenwoordigers van de gemeenten uit de regio werd gesproken over het gezamenlijke transformatieplan voor het Integraal Zorgakkoord (IZA) van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Presentatie transformatieplan Gedeelde Zorg
Presentatie transformatieplan Gedeelde Zorg

Belangrijke Thema’s

Tijdens de presentatie werden drie cruciale thema’s binnen het plan uitgelicht:

  1. Zorg voorkomen
  2. Netwerkzorg
  3. Integrale organisatie acute zorg:

Het fundament voor transformatie

Naast deze thema’s werd uitvoerig stilgestaan bij het fundament dat noodzakelijk is om de transformatie-opgaven binnen deze thema’s te kunnen realiseren. Hierbij spelen personeel en gegevensuitwisseling een centrale rol.

De kracht van de praatplaat in presentaties

De praatplaat fungeerde als een krachtig hulpmiddel om de plannen eenvoudig en visueel te presenteren. Door complexe informatie op een overzichtelijke manier weer te geven, werd de dialoog vergemakkelijkt en ontstond er een helder begrip van de transformatiedoelstellingen.

Animatie

Aansluitend is een animatie gemaakt.

Animatie Transformatieplan Gedeelde Zorg

Makkelijk jouw plannen presenteren?

Wil jij ook op een eenvoudige en aansprekende manier jouw plannen presenteren? Studio Limón staat klaar om jouw ideeën visueel tot leven te brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat vinden we leuk!