HR jaarplan Heemskerk Fresh & Easy

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

HR jaarplan Heemskerk Fresh & Easy

Heemskerk Fresh & Easy jaarplan 2023

Sprankelend HR Jaarplan voor 2023 bij Heemskerk Fresh & Easy!

Heemskerk Fresh & Easy

Bij Heemskerk fresh & easy draait alles om het wassen, snijden en verpakken van verse groenten en fruit, en het maken van gezond eten dat niet alleen lekker is, maar ook gemakkelijk te bereiden. HR Manager Jidske Morris van Heemskerk fresh & easy had het genoegen om het jaarplan voor 2023 te creëren. Maar in plaats van een traditionele presentatie, wilde ze iets unieks en passends voor de frisse en eenvoudige bedrijfscultuur. En zo kwam het idee van een praatplaat tot leven!

De kracht van visualisatie

De praatplaat is een visuele weergave van het jaarplan, waarin verschillende thema’s en doelen op een kleurrijke en aantrekkelijke manier zijn gepresenteerd. We wilden dat de praatplaat onze bedrijfswaarden en passie voor gezond eten zou weerspiegelen. Daarom hebben we besloten om fruit en groenten als “landschappen” te gebruiken in de plaat. Denk aan levendige velden vol met heerlijke en kleurrijke gewassen, waarin de verschillende thema’s van het jaarplan zijn verwerkt.

Een plaat passend bij de bedrijfscultuur

De praatplaat is niet alleen een visuele weergave van het jaarplan, maar ook een manier om een verhaal te vertellen. “We wilden dat de plaat ons werk op een leuke en boeiende manier zou weergeven, en tegelijkertijd trotsheid en enthousiasme zou uitstralen. Studio Limón heeft fantastisch werk geleverd door onze visie tot leven te brengen en ervoor te zorgen dat de plaat perfect bij onze bedrijfscultuur van Fresh & Easy past.”

De thema’s van het jaarplan

In het jaarplan hebben we verschillende thema’s die we willen benadrukken. Elk thema draagt bij aan groei, ontwikkeling en het creëren van een stimulerende werkomgeving. Door deze thema’s in de praatplaat te verwerken, krijgen ze een levendig en visueel aspect. Van talentontwikkeling en welzijn tot diversiteit en inclusie, elk thema wordt vertegenwoordigd in een specifiek deel van de plaat.

Conclusie

Bij Heemskerk fresh & easy hebben we ons HR jaarplan voor 2023 op een frisse en eenvoudige manier gepresenteerd met behulp van een praatplaat. Door fruit en groenten te integreren in kleurrijke landschappen, zijn bedrijfswaarden en thema’s op een visueel aantrekkelijke manier weergegeven.

Het was een plezierig project om aan te werken en we zijn trots op het resultaat. Ook op zoek naar een creatieve manier om jouw werkzaamheden in beeld te brengen? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Dat vinden wij leuk!

Heemskerk Fresh & Easy jaarplan 2023
HR jaarplan 2023 Fresh & Easy