Praatplaat kringloop maaisel

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

Praatplaat kringloop maaisel

Praatplaat Maaisel Waterschap Hollandse Delta

Visualisatie van de kringloop maaisel met betrekking tot de circulaire economie.

Circulaire economie

Circulaire economie, de basis voor een duurzame economie voor de toekomst. In deze economie is afval bijna niet meer aanwezig en worden grondstoffen voortdurend hergebruikt. Binnen dit kader mochten wij ons richten op een specifiek aspect van de circulaire economie: de kringloop “maaisel”.

Een belangrijk onderwerp. Fijn als dit begrijpelijk in beeld wordt gebracht.

Visualisatie kringloop maaisel

In opdracht van Waterschap Hollandse Delta hebben wij, samen met tekstschrijfster Ingrid Verheij en duurzaamheidsaanjager Sander Jansen, een visualisatie gemaakt van de huidige en toekomstige situatie van de kringloop rondom maaisel. Deze tekening is bedoeld als stimulans binnen Waterschap Hollandse Delta om na te denken over dit belangrijke en actuele thema.

Bewustwording

Waterschap Hollandse Delta speelt een belangrijke rol in het bevorderen van duurzaamheid en het stimuleren van de circulaire economie. Door middel van de visualisatie en de dialoog die het op gang brengt, helpt het Waterschap mensen bewust te maken van dit actuele thema en hen aan te moedigen na te denken over mogelijke oplossingen en innovaties. Door de praatplaat te gebruiken als leidraad tijdens discussies en presentaties, kunnen belanghebbenden zich beter bewust worden van de uitdagingen en kansen die zich voordoen in de circulaire economie.

Visualisatie

Resultaat is een praatplaat met daarop de verschillende belangrijke thema’s en vraagstukken. Deze kunnen als leidraad dienen voor discussies omtrent het onderwerp maaisel.

De tekeningen zijn zo simpel mogelijk. De kleuren groen en paars passen bij de huisstijl van Waterschap Hollandse Delta.

Complexe onderwerpen op een toegankelijke manier kunnen communiceren. Wij geloven dat visuele representaties een krachtig instrument zijn om mensen te betrekken en bewustwording te creëren.

Ook interesse in het laten maken van een praatplaat? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan het verspreiden van kennis en het inspireren van positieve verandering. Dat vinden we leuk!

Praatplaat visualisatie kringloop maaisel
Praatplaat visualisatie kringloop maaisel