Teambuilding getekend in beeld

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

Teambuilding getekend in beeld

Teambuilding Rijks Zwaan


Het belang van tekeningen en visuals in workshops en teambuilding. Jouw teambuilding getekend in beeld.

Teambuilding getekend in beeld

Vandaag hebben we een geweldige ervaring gehad tijdens een live teken event. Deze bijeenkomst, georganiseerd door Annetje Suorsa ORSCC namens Schouten & Nelissen bij Rijk Zwaan, toonde op indrukwekkende wijze het belang van tekeningen en visuals in bijeenkomsten zoals teambuilding aan,

Levendige interactie en samenwerking met visuele elementen

Meer dan 100 deelnemers werden uitgedaagd om in groepen, sámen een puzzel op te lossen. De kracht van tekeningen en visuals werd duidelijk zichtbaar tijdens deze interactieve sessie.

Betekenisvolle reflectie en communicatie

Na afloop van de puzzeluitdaging leidde Annetje Suorsa ORSCC een reflectiesessie waarin verschillende communicatielagen met betrekking tot samenwerking werden besproken. Deze reflectie benadrukte opnieuw het belang van visuele communicatie in teambuilding.

Eenvoudige en begrijpelijke boodschappen met tekeningen en visuals

Tekenwerk en visuele elementen kunnen complexe concepten en boodschappen op een eenvoudige en begrijpelijke manier overbrengen. Ze brengen ideeën tot leven, vergemakkelijken samenwerking en versterken de betrokkenheid van deelnemers.

Erkenning van visuele communicatie in leiderschap en werkomgeving

Schouten & Nelissen en Rijk Zwaan erkennen het belang van visuele communicatie bij het versterken van leiderschap, het bevorderen van effectieve samenwerking en het creëren van een positieve werkomgeving.

Benut de kracht van tekeningen en visuals bij uw workshop of teambuilding

Heeft u binnenkort ook een workshop of teambuilding evenement? Overweeg dan het gebruik van tekeningen en visuals om de impact te vergroten en de betrokkenheid te vergroten. Ontdek zelf de positieve resultaten van teambuilding-getekend-in-beeld.

Blijf op de hoogte van visuele communicatie met Studio Limón

Bent u benieuwd naar meer inspirerende verhalen en praktische tips over visuele communicatie? Blijf dan op de hoogte van onze blog voor de nieuwste updates en inzichten.

Studio Limón: Uw partner in tekenprojecten en visuele communicatie

Bij Studio Limón zijn we gepassioneerd door de kracht van tekeningen en visuals in workshops en teambuilding. Ben jij geïnspireerd geraakt door dit project en op zoek bent naar een vergelijkbaar initiatief voor jouw eigen organisatie, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Neem contact op met Studio Limón voor uw eigen tekenproject

Wij staan klaar om samen met jou een uniek en op maat gemaakt tekenproject te ontwikkelen dat voldoet aan jouw specifieke behoeften en doelen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe tekeningen en visuals jouw event en teambuildingactiviteiten naar een hoger niveau tillen.

Teambuilding getekend in beeld Rijk Zwaan
Teambuilding getekend in beeld Rijk Zwaa/figcaption>