Verbeter je Training met Visuele Gesprekstechnieken

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

Verbeter je Training met Visuele Gesprekstechnieken

Wisselink-coaching-en-training-checklist-gesprekstechnieken

Gesprekstechnieken zijn essentieel in effectieve communicatie. Maar laten we eerlijk zijn, saaie power points en droge theoretische uitleg maken de training niet bepaald boeiend. Gelukkig is er een betere manier om deze technieken te presenteren: door ze uit te werken als visuals. In de training Gesprekstechnieken van Marit Wisselink worden de meest voorkomende technieken en modellen tot leven gebracht in visuele vorm. Hier ontdek je waarom dit de ideale aanpak is en hoe het jouw communicatievaardigheden kan verbeteren.

Geen saaie power points meer

Weg met die eindeloze rijen tekst en bullet points! Visuele gesprekstechnieken zorgen voor een frisse en levendige presentatie. In plaats van zelf de modellen te moeten tekenen tijdens de training, worden ze professioneel vormgegeven en visueel weergegeven. Dit maakt de training niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gemakkelijker te begrijpen en te onthouden.

Makkelijker communiceren

De kracht van visuele communicatie is dat het complexe concepten en ideeën op een eenvoudige en begrijpelijke manier kan overbrengen. Met visuele gesprekstechnieken krijgen deelnemers een visueel kompas dat hen helpt bij het structureren en stroomlijnen van hun communicatie. Ze kunnen de modellen en technieken in één oogopslag begrijpen en toepassen, waardoor de communicatie effectiever en efficiënter wordt.

Overzichtelijke checklist / hand-out

Een ander voordeel van visuele gesprekstechnieken is dat ze zich lenen voor het maken van overzichtelijke checklists en hand-outs. Deelnemers kunnen deze hand-outs als referentie gebruiken tijdens en na de training. Het biedt een praktisch hulpmiddel om de geleerde technieken toe te passen in hun dagelijkse gesprekken. Zo blijft de training ook op de lange termijn waardevol.

Professioneel en zakelijk

Marit Wisselink bedient klanten uit verschillende zakelijke sectoren, waaronder advocaten, accountants, HR-professionals en notarissen. Het was dan ook belangrijk dat de visuals een zakelijke uitstraling hadden die paste bij de huisstijl van haar klanten. Door de visuals professioneel vorm te geven, worden ze naadloos geïntegreerd in de training en passen ze perfect bij het zakelijke karakter van de doelgroep.

Ervaar de kracht van visuele gesprekstechnieken

Wil jij ook je training naar een hoger niveau tillen en de informatie zichtbaarder maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou graag met het visualiseren van jouw training, zodat de deelnemers actief betrokken worden en de inhoud beter begrijpen en onthouden. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat vinden we leuk!

Wisselink-coaching-en-training-checklist-gesprekstechnieken
Wisselink-coaching-en-training-checklist-gesprekstechnieken