Van powerpoint naar praatplaat

Praatplaten, getekende pitches, workshops zakelijk tekenen, uitleganimaties

Van powerpoint naar praatplaat

Praatplaat-INOVUM-STUDENTENREIS

Een heldere studentenreis bij Inovum: Van PowerPoint naar praatplaat

Bij Inovum is het werven van studenten voor hun zorginstelling een belangrijk proces. Om dit aantrekkelijk en begrijpelijk te maken, heeft Willem Ezerman een overzichtelijke PowerPoint-presentatie opgesteld die de studentenreis bij Inovum in kaart brengt. Hierin staan de stappen die studenten nemen als ze bij Inovum willen komen werken.

Om deze informatie nog toegankelijker en aantrekkelijker te maken, heeft Studio Limón de PowerPoint-presentatie omgetoverd tot een praatplaat. Deze visuele samenvatting is ontworpen om de studentenreis duidelijk en aantrekkelijk te presenteren. Het resultaat is niet alleen makkelijk te begrijpen, maar ook aantrekkelijk om naar te kijken, wat de wervingsinspanningen van Inovum aanzienlijk versterkt.

Waarom een praatplaat?

Een praatplaat heeft het vermogen om complexe informatie op een beknopte en aansprekende manier weer te geven. Voor de studentenreis bij Inovum biedt het een gestructureerde visuele gids, waardoor potentiële studenten snel en effectief kunnen begrijpen wat de stappen zijn om bij Inovum te komen werken.

Het proces van omzetting

Willem Ezerman voorzag Studio Limón van een PowerPoint-presentatie met een schematische weergave van de studentenreis. Studio Limón heeft deze informatie geanalyseerd en omgezet in een praatplaat die de essentie behoudt en tegelijkertijd visueel aantrekkelijk is.

Gebruik in wervingsinspanningen

De praatplaat wordt nu actief ingezet in de wervingscampagnes van Inovum. Door de helderheid en visuele aantrekkingskracht is de informatie niet alleen effectief om potentiële studenten te informeren, maar ook om hen enthousiast te maken voor de studentenreis bij Inovum.

De kracht van delen

Een bijkomend voordeel van de praatplaat is de eenvoudige deelbaarheid. Informatie over de studentenreis kan moeiteloos worden gedeeld, waardoor het bereik van de wervingscampagne wordt vergroot.

De samenwerking tussen Willem Ezerman en Studio Limón heeft geleid tot een doeltreffende en aantrekkelijke presentatie van de studentenreis bij Inovum, waarbij de praatplaat fungeert als een krachtig instrument in het wervingsproces.

Ook interesse in het laten maken van een praatplaat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat vinden we leuk.